SRI – Systematisk Rörelseintegrering

Rörelseintegrering

Kroppen är en enhet allt som sker eller inte sker på en plats implementerar sig på resten av kroppen.

Som Certifierad Aspera Movement Integrator jobbar jag med att öka integriteten mellan kroppens olika strukturer detta för att skapa förutsättningar för mer rörelse och en mer optimal kropp. Ser processen kort beskrivet ungefär ut så här: – kroppsavläsning – funktionstester i rörelse – därefter jobbar jag med att på olika sätt integrera mer rörelse där rörelse saknas.

Korrigera problematiska mönster och blir fri från smärta

Systemisk rörelseintegrering passar alla som haft långvariga problem med smärta, stelhet, eller att kroppen känns sned. Det är inte ovanligt att ett problem bakom ett skulderblad kommer från en fot. Med rörelseintegrering korrigerar vi problematiska mönster så att du kan må så bra som möjligt.

Ökad rörlighet för att nå din fulla potential

Rörelseintegrering passar även dig som inte får till vissa övningar i träningen eller har svårt med löpningen. Hur rörliga vi är påverkar hur mycket vi får ut av vår träning. Med rörelseintegrering kan du gå från att känna dig begränsad till att helt plötsligt nå nya mål med din fantastiska kropp.

Hur fungerar det?

Vi börjar med en kroppsavläsning där jag ser över hur din kropp är positionerad i ett stillastående läge. Därefter genomför vi rörelsetester för att se hur kroppen beter sig i rörelse för att ta reda på om du rör dig likvärdigt på höger och vänster sida samt om kroppen har problem med att följa sina naturliga rörelsemönster. 

Baserat på dina behov jobbar vi aktivt med olika rörelser, övningar och behandlingar för att nå dina mål. 

Du kommer att vara involverad på flera plan i din rörelseintegrering. För bästa resultat rekommenderar jag 3-5 tillfällen.

Priser

Paket – 3 tillfällen 1710:- (570:- /tillfälle)

Rekommenderas för dig som vill prova på hur behandlingen och övningarna kan hjälpa dig och som har god potential att nå önskat resultat på kortare tid. Första tillfället tar 1,5 h, därefter bokar vi 1 h per tillfälle. 

Paket – 5 tillfällen 2600:- (520:- /tillfälle)

Rekommenderas för dig som behöver lite mer omfattande tid och behandling för att nå de resultat du önskar. Första tillfället tar 1,5 h, därefter bokar vi 1 h per tillfälle.


Enskilda pass 650:-

Om du vill fortsätta din behandling bokar vi 1 h per extra tillfälle.