Om mig

Therese Styverts Törnberg

Jag ser kroppen som en enhet. Och vill gärna inspirera till en holistisk träning. En helhetssyn på kropp, rörelse, känsla och hälsa.

Ett av mina ledord citat är “keep it simple”. Jag har lång erfarenhet av träning, coachning, och ett till ledord “learning by doing” stämmer bra både på mig som coach och för den jag ska vägleda. Det går inte att läsa sig till allt, men ju mera du utövar något dessto bättre.

Jag är utbildad Systemisk Rörelseintegrerare vid Aspera Education, 1 av 10 första Certifierade i Sverige. Hälsa & Livsstilscoach, Eu lic. Personlig Tränare, Kostrådgivare, HPI Hälsoprofilbedömmare vid Lillsveds Idrottsfolkhögskola. Har alla bas och påbyggnadsutbildningar inom Svenska Gymnastik Förbundet. Allt ifrån Bamse gympa för barn, bas gympa grupp pass, senior, till EFIT effektiv funktionell intensiv träning. Aerobic. Step up. Kettlebell.

Har lett pass av olika slag i över 25 år, åt Edsbygympan och Oden Gym i Bollnäs. Certifierad instruktör i SOMA MOVE® BARRE MOVE® instruktör och ledare i FAR “fysisk aktivitet på recept”. Jag samabetar med och utför utbildningar åt SISU Idrottsutbildarna. Även utbildad i Axelssons Micromassage, Avspänningsmassage, Koppning.

“Live Love Laugh” och håll det enkelt ♡

Utbildningar

Utbildning Systemisk Rörelseintegrerare (Aspera Education)
Utbildning U.lic. Personlig tränare, Kostrådgivare (Lillsved Idrottsfolkhögskola)
Utbildning Hälsa Livsstils Coach (Lillsved Idrottsfolkhögskola)
Utbildning Hälsoprofilbedömare (HPI ACADEMY)
Utbildning KBT psykologerna- Psykisk ohälsa bland nyanlända
Utbildning Psykisk Ohälsa – Alexander Rozental, Karolinska Institutet.
Kurs Mäns våld mot kvinnor och våld i nära relationer.
Kurs Motiverande samtal/MI