Livet ♡ “om att bryta ihop och komma igen”.

Livet ♡ “om att bryta ihop och komma igen”.

Livet kan vara mycket – en svindlande fantastisk upplevelse, men också ett ständigt kämpande och en ändlös mardrömslik tillvaro. Det finns alltid faktorer som vi inte kan förutse eller påverka, men i stort sett blir livet exakt vad vi själva gör det till – så enkelt är det faktiskt. Det handlar om vilka val du gör.

Igår hade jag huvudvärk så jag lätt skulle kunna kräkas. Men vet att vädret spelade mig ett spratt … Inte vart huvudet bättre av att jag funderade om olika val prioritera och beslut … och ännu värre av att jag lyssnade på musik som fick mig att gråta.

Men jag vet att det blir bättre då jag gråtit en stund.. det var länge sedan nu… tycka lite synd om mig själv ett tag…“Bryta ihop och komma igen!”

Jag skriver ofta av mig några rader… och när jag sedan läser det längre fram tänker att det inte var så stort som jag tyckte i skrivande stund. Precis som idag.

Sen har jag turen att jag har en bästa vän, min man. Han lyssnar och är klok i sina svar. Men ibland vill man som “kvinna” inte ha svar och en lösning på allt… bara att någon lyssnar..säger att allt blir bra! Och det är något som min man lärt sig genom åren med mig. Låter mig “sura och älta” en stund så går det över. Vi är så olika, men ändå lika.

Livet familjen livsstil arbeta och allt som hör till är inte lätt alla dagar. Den som säger annat ljuger bra för sig själv.

Vi hanterar alla saker på olika sätt. Vi är alla olika. Och genom olika kurser lär jag mig något nytt varje gång. Den sista nu i våras projektledarutbildning var mycket intressant och att olikheter stärker i rätt ledarskap. Insikter om mig själv och att ännu mera jag facineras av möten med olika människor, läser ganska fort av livsstil och tankesätt. Många tar på sig “offerkoftan” direkt eller sätter ut försvar om sin egen livsstil direkt. Mycket intressant! Och erkänner att jag älskar att ha kunskapen och vetskapen om våra olikheter och att jag är bra på mitt sätt, kanske lite för ärlig och öpoen många gånger.

Hur gör du när det känns mycket och många små saker känns stora?

TIPS BOKEN

Omstart : om konsten att bryta ihop och komma igen “Olof Röhlander”

Att kunna göra en bra omstart har aldrig varit viktigare än nu. Vi möter ständiga förändringar i vår vardag och behöver hela tiden anpassa oss till nya situationer. Varje dag översköljs vi av möjligheter, och det är lätt att hamna på fel spår. Förr eller senare kommer vi alla till en punkt där vi behöver göra en omstart.

Olof Röhlander är mental tränare och populär föreläsare. I den här handboken lotsar och guidar han dig till en lyckad omstart, oavsett om den sker på nästa kickoff, vid nästa skolstart, läkarbesök, semester – eller nästa måndag. Olof delar generöst med sig av exempel från sitt eget liv och berättar om både framgångsrika och mindre lyckade omstarter där det funnits viktiga erfarenheter att dra lärdom av. Du får de nycklar du behöver för att lära dig omstarta som ett riktigt proffs.

#fysiskaktivitet

#fysiskaktivitetpårecept

#justdoit

#livelovelaugh

#friskfaktorer

#riskfaktorer

#psykiskohälsa

#träning

#personaltrainer

#learningbydoing

#livet

#livetsväg

#mindfulness

#terapi

#keepitsimple

#keepithonest

#keepityou

#måbra

#hälsa

#livskvalitet

#tesenpthalsalivsstilscoach

Ha en fin dag alla Kram Tesen

No Comments

Post A Comment