Mikromassage – Zonterapi/reflexologi

Mikromassage – Zonterapi/reflexologi

Jag erbjuder nu mikromassage ? 
30min 300kr
Vanliga besvär som behandlas med zonterapi/reflexologi är stress, muskel- och ledbesvär, magproblem, huvudvärk och migrän, ryggont, sömnsvårigheter, oro och för att stärka immunförsvaret.

?Detta är en otroligt effektiv metod vid de flesta typer av smärta, såväl akut som kronisk.
Huvudvärk, ledvärk, muskelvärk, eller smärta från ett inre organ.
? Mikromassage är ett mellanting mellan fotreflexologi och healing.
?Metoden är främst avsedd för akuta smärtor i muskler, leder, nacke och rygg men även för behandling av inre organ som t ex vid mag- och tarmsmärtor.
?Mikromassagen kan också användas som en lugnande behandling, stress, huvudvärk, migrän, sömnsvårigheter, oro och för att stärka immunförsvaret.
?Behandlingen är 30 min och det är endast fötterna som berörs och jobbas med.
?Ett sätt att hjälpa kroppen läka sig själv.
Zonterapi / Reflexologi grundar sig i att det finns zoner/reflexpunkter som står i förbindelse med varje del av kroppen. Om det finns överbelastning eller obalans i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta.
De områden som smärtar stimuleras/masseras upp med händer eller zonstavar. Nervretningarna från zon till kroppsdel löser blockeringar, ökar cirkulationen och aktiverar kroppens egen självläkningsförmåga.
Behandlingen utförs ofta under fötterna men det kan även vara på t ex händer, ben, knän och öron. För att du ska få bra effekt är det rekommenderat med en behandlingsserie på minst tre behandlingar för att sedan utvärdera resultatet.
I Norden kallas behandlingen för zonterapi men i övriga delar av världen för reflexologi och vi arbetar i reflexologin även med punkter på andra delar än fötterna.

#fötter
#detstartarifoten
#fotreflexologi
#zonterapi
#healing
#måbra
#supination
#pronation
#merrörelse
#vardagsstark
#rörelse
#movement
#barfotaträning
#balans 
#barefot
#somamove
#rörelseintegrering
#välmåendekroppsmärtfrikropp
#keepitsimple
#keepithonest
#keepityou
#doityourway
#tesenpthalsalivsstilscoach
No Comments

Post A Comment