Första hjälpen ?”Keep it simple” and “just do it”

Första hjälpen ?”Keep it simple” and “just do it”

#Första #hjälpen 
Stukad #fot och #knä. 
Då första hjälpen påbörjas inom 20-30 sekunder tillfrisknar skadan avsevärt snabbare … Vid stukningar och försträckningar uppstår alltid inre blödningar, svullnad och smärta på det skadade området. Om blodcirkulationen är snabb vid olyckstillfället ökar blödningarna och svullnaden.
Var ute på promenad med mina hundar Millan o Svea i skogen Kygelvallen. Och hann inte få riktigt tag i koppel jag har runt midjan med båda hundarna i och inget fot fäste i grus sten och kottar… så det vart att jag drogs en bit efter backen då annan hund kom lite snabbt inpå. Starka hundar och det är tur att de inte gör helt som de skulle vilja! Då är jag chanslös om de använder all styrka. 
Alltid som Personligtränare har jag självklart lindor första hjälpen  i väskan. Men mitt i skogen är det långt till bilen. Och av erfarenhet sedan tidigare stukningar så är mitt 
TIPS! 
Ta det som finns! Och i detta fall hårt hårt tryck med händerna på drabbade ställen. Helst i högläge. Och är det myggigt och myror..  strunta i dom och tryck HÅRT!! Du tjänar in så mycket tid i rehab återhämtning ?
Och nu när jag kom hem kör jag hårt hårt linda i omgångar högläge och kaffe såklart ☕ och det gick bra ändå! 
Så därför är jag glad ☺
“Keep it simple” and “just do it”
Ha en fin dag 
Kram Tesen

No Comments

Post A Comment